Barcelona

El govern fa arribar el seu suport a Shakira i Piqué davant els insults rebuts per cantar en català

La BBC i "The Wall Street Journal" també s'han fet ressò dels insults i comentaris despectius a la cantant per cantar en català "Boig per tu".

RedaccióActualitzat

El govern ha fet arribar, a través del FC Barcelona, el seu suport a Shakira i a Gerard Piqué davant els insults que ha rebut la cantant per haver versionat en català la cançó "Boig per tu", de Sau.

Ho ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" el portaveu, Francesc Homs: "Vaig fer arribar al F. C. Barcelona en nom del govern de Catalunya que li traslladessin a la Shakira i a la seva parella, Gerard Piqué, el nostre escalf i la nostra solidaritat", ha dit.

El portaveu ha considerat "realment trist" que pel fet de cantar en català hagi rebut insults i comentaris despectius.

A "The Wall Street Journal" i la BBC

El cert és que el ressò de la polèmica desfermada continua estenent-se. Ara, el prestigiós diari nord-americà "The Wall Street Journal", un dels més influents al món, ha publicat que "Shakira canta en català i eleva la tensió a Espanya". El rotatiu, que comença recordant que la rivalitat entre Catalunya i el govern espanyol és una de les més antigues d'Europa, afirma que Shakira és el nou element que ha contribuït a encendre els ànims entre els espanyols, i recull que alguns l'han titllat d'"imbècil" o "subnormal" per cantar en català.

També mitjans internacionals de la Gran Bretanya, com la BBC, dels Estats Units, com el "Daily News", i de França han expressat la seva sorpresa pels atacs i insults que ha rebut Shakira a través de les xarxes socials pel fet de cantar en català.

Número 1 a l'iTunes

Mentrestant, la versió de "Boig per tu" ha funcionat comercialment molt bé i s'ha situat com la número 1 en descàrregues a l'iTunes.

També la parella de la cantant, Gerard Piqué, li ha volgut donar suport públic a través de Twitter amb una piulada on l'ha felicitat.

Anar al contingut