Felip Puig, conseller d'Empresa i Ocupació.
Felip Puig, conseller d'Empresa i Ocupació.
Castelló d'Empúries

La Generalitat anuncia un conveni entre el Servei d'Ocupació i BCN World per formar els treballadors

El conseller Felip Puig ha anunciat la imminència d'un conveni entre el Servei d'Ocupació de Catalunya i els impulsors del projecte per començar a formar persones en atur per treballar en el futur macrocomplex.

RedaccióActualitzat

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha avançat que el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i l'empresa promotora de BCN World estan treballant en un conveni de relació per canalitzar totes les persones parades de Catalunya, formar-les i preparar-les perquè es puguin adaptar als llocs de treball del futur macrocomplex turístic, tant pel que fa a l'àmbit de la construcció com al vessant turístic.

Puig ha insistit que el complex és un "projecte de país" que tindrà una oferta de qualitat, destinada al turisme de luxe. "Que ningú es pensi que això serà un xiringuito o un gueto on es pugui fer de tot; el projecte es farà i seguirà les lleis catalanes vigents", ha assegurat Puig.

CiU i PSC han tancat l'acord per fer viable el macrocomplex. Es confirma la rebaixa de l'impost sobre el joc del 55% al 10, i el compromís que els 17.000 llocs de treball seran per a parats de la zona. El territori ho celebra i demana a la resta de partits que s'hi afegeixin.

Anar al contingut