Tarragona

Expectatives al territori per l'impuls econòmic que pot suposar l'acord sobre BCN World

RedaccióActualitzat

El territori manté les expectatives de l'impuls econòmic que pot portar-los el complex lúdic BCN World. Fa un parell de setmanes, diverses institucions i organitzacions de les comarques tarragonines exigien un pacte per no deixar morir un projecte que consideren vital per al futur de la Costa Daurada. Res s'ha mogut al terrenys on està previst que es faci, però l'acord que aquest diumenge s'anunciarà significarà un pas de gegant per a un projecte que fa un any i mig que va començar a caminar.

La cambra de comerç de Tarragona celebra l'acord entre el govern i el PSC i demana als altres partits polítics que s'hi afegeixin. Aquest macroprojecte que es construirà en uns terrenys del Centre Recreatiu i Turístic, ubicats a prop de Port Aventura, també genera algunes reticències.

Des de la Plataforma Aturem BCN World continuen demanant més transparència i informació clara sobre la lletra petita, i associacions, com la de comerciants de Salou, donen un "sí" però amb prudència. Els comerciants volen tenir més informació sobre les botigues, la seva competència, que tindrà al recinte.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut