L'actor Daniel Radcliffe, en la seva interpretació de Harry Potter per al cinema.
L'actor Daniel Radcliffe, en la seva interpretació de Harry Potter per al cinema.
Nova York

Harry Potter tindrà un "spin-off" amb tres pel·lícules noves

"Animals fantàstics i com trobar-los" inspirarà tres pel·lícules més relacionades amb la mitologia de la saga Harry Potter.

RedaccióActualitzat

Els amants de Harry Potter estan d'enhorabona. La productora Warner ha anunciat que tirarà endavant un "spin-off" basat en la mitologia de la famosa saga i que ho farà en forma de trilogia.

L'empresari de la cinematogràfica, Kevin Tsujihara, ha explicat que s'ha reunit amb l'autora J. K. Rowling per adaptar a la gran pantalla el llibre "Animals fantàstics i on trobar-los", que està relacionat amb la mitologia de la saga del petit aprenent de mag. Així n'ha informat aquest dilluns "The New York Times".

"Vam parlar un parell de cops per telèfon i vam sopar junts per parlar del projecte; vaig rebre fa poc l'esborrany del guió i vam començar a reescriure'l". Amb aquestes paraules J. K. Rowling ha obert la porta a nous projectes relacionats amb "Harry Potter", l'obra que la va consagrar com a escriptora i que va fer les delícies de joves de tot el món.

El llibre "Animals fantàstics i on trobar-los" va ser publicat l'any 2001. És un llibre relativament curt -té 54 pàgines- si el comparem amb els títols de Harry Potter, i aprofundeix en la història de les criatures mitològiques que apareixen al llarg de la saga.

Ni una preqüela ni una seqüela

La nova aventura cinematogràfica no serà ni una preqüela ni una seqüela de la saga Harry Potter, sinó una extensió que ampliarà l'univers de la saga Harry Potter. El primer film parlarà de l'autor imaginari del llibre "Animals fantàstics i on trobar-los", Newt Scamander, però les lleis i costums de la societat màgica que descriurà seran familiars per a qualsevol que hagi llegit els llibres de Harry Potter o n'hagi vist les pel·lícules.

La història de Newt Scamander començarà a Nova York, 70 anys abans que comenci la de Harry Potter, segons ha avançat Rowling.

"Sempre he dit que només tornaria a visitar el món màgic de Harry Potter si tingués una idea amb la qual estigués molt emocionada... i aquí la teniu", ha conclòs l'autora.

Warner deixarà així de buscar desesperadament com omplir el buit que va deixar el final de la saga Harry Potter, la franquícia cinematogràfica més taquillera de la història, les vuit pel·lícules de la qual van aconseguir recaptar més de 7.000 milions de dòlars en taquilla.

Anar al contingut