Barcelona

Jordi Martí deixa l'Ajuntament per no ser un entrebanc per a Collboni

El candidat a les primàries com a alcaldable pel PSC no descarta liderar alguna alternativa d'esquerres.

RedaccióActualitzat

Jordi Martí, candidat a les primàries com a alcaldable pel PSC a l'Ajuntament de Barcelona, ha anunciat aquest dilluns la seva dimissió com a regidor. La decisió es farà efectiva en el ple del 9 de maig. Martí assegura que no vol ser un entrebanc per al funcionament del grup municipal, però no descarta liderar en el futur alguna alternativa d'esquerres.

L'actual president del PSC al consistori barceloní, que va caure en la primera volta de les primàries davant Jaume Collboni i Carmen Andrés, ha dit que pren aquesta decisió per coherència. Ha explicat que no vol ser "una pedra a la sabata" per al guanyador de les primàries d'aquest cap de setmana, l'exdiputat Jaume Collboni, a qui deixa el "camp lliure". Jordi Martí ha puntualitzat que, encara que marxi de l'Ajuntament, té previst continuar militant en el partit que dirigeix Pere Navarro, amb qui manté discrepàncies pel que fa a la línia política que segueix.

Martí assegura que continuarà treballant per la ciutat i perquè hi hagi una majoria d'esquerres que la governi: "No tiro la tovallola, la guardo en un calaix. El meu compromís amb Barcelona és més fort que mai. L'únic que faig és sortir, però ves a saber que pot passar en el futur".

Aquest diumenge, la segona volta va donar el triomf a Jaume Collboni, que aquest dilluns es mostrava satisfet pels resultats i ha instat la resta de formacions a seguir l'exemple de la seva formació. També s'ha lamentat per la baixa participació de la militància socialista.

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut