Ian Thorpe, ingressat a l'UCI per una infecció a l'espatlla esquerra (foto: Reuters)
Poliesportiu

Ian Thorpe podria perdre la mobilitat del braç esquerre per culpa d'una infecció

El millor nedador australià de tots els temps es troba ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital de Ronco sopra Ascona (Suïssa) a causa d'una greu infecció que li podria comportar la pèrdua de la mobilitat del braç esquerre.

Actualitzat

El millor nedador australià de tots els temps es troba ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital de Ronco sopra Ascona (Suïssa) a causa d'una greu infecció que li podria comportar la pèrdua de la mobilitat del braç esquerre. Segons informa el canal de televisió Network Seven, Thorpe hauria contret la infecció després d'haver-se sotmès a una intervenció quirúrgica en el mateix hospital.

Fa només unes setmanes Ian Thorpe va ingressar a l'hospital de Sidney per rebre tractament per depressió. Aquest exnedador de 31 anys, amb 11 títols mundials i 9 medalles olímpiques a l'esquena, va confessar a la seva biografia haver patit durant anys alcoholisme i uns trastorns depressius que l'havien portat a la vora del suïcidi. Després de retirar-se de la competició al 2006, va intentar retornar a les piscines a Londres 2012, sense èxit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut