Pennsilvània

Un noi apunyala una vintena d'estudiants d'un institut de Pennsilvània

Un institut dels Estats Units ha tornat a ser l'escenari escollit per un presumpte homicida que ha apunyalat una vintena d'estudiants

RedaccióActualitzat

De moment no hi ha morts, però sí que almenys dinou estudiants i un adult estan ferits de gravetat, després que un noi ha entrat vestit de negre i amb dos ganivets a les mans al centre de Secundària Franklin, a la localitat de Murrysville, a Pennsilvània, i ha apunyalat tothom que trobava al seu pas.

Les autoritats locals parlen d'una vintena de ferits en total i el portaveu del Departament d'Emergències del comtat, Dan Stevens, ha assegurat davant els mitjans que ja han detingut un noi de 16 anys, però no ha informat de la seva identitat. L'agressor hauria estat traslladat a un hospital per ser atès de ferides menors al cap.

D'entre tots els ferits, set estudiants d'entre 15 a 17 anys i un adult sexagenari han estat traslladats al Forbes Regional Hospital amb ferides d'arma blanca. A tres dels pacients se'ls ha hagut d'operar per lesions a l'abdomen i el pit. "Els pacients que han apunyalat al pit i l'abdomen tenen lesions potencialment mortals", ha explicat Chris Kauffman, director de traumatologia de l'hospital.

El centre ha emès diverses informacions assegurant que, a hores d'ara, els alumnes estan fora de perill i que les classes queden cancel·lades.

El president dels Estats Units, Barack Obama, ha expressat la seva solidaritat amb les víctimes de l'atac.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut