La Roca Village és un "outlet" de botigues de roba i complements de luxe.
Un dels grans beneficiaris d'aquesta interlocutòria serà l'"outlet" La Roca Village.
La Roca del Vallès

El Tribunal Superior de Justícia avala que la Roca sigui municipi turístic i els seus comerços podran obrir diumenges i festius

Una interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia dóna per bona una sentència que atorga la condició de municipi turístic a la Roca del Vallès

RedaccióActualitzat

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya dóna per bona una sentència que atorga la condició de municipi turístic a la Roca del Vallès i, com a tal, el seu comerç, inclòs l'"outlet" La Roca Village, podrà obrir tots els diumenges i festius.

L'Ajuntament de la Roca ha valorat "molt positivament i amb total satisfacció" aquesta decisió judicial, que reconeix "de forma clara i contundent" els drets de la localitat de disposar de dues zones qualificades com a municipi turístic sense que això alteri cap interès públic".

El consistori comunicarà ara aquesta interlocutòria a tots els comerciants del municipi, perquè valorin les seves possibilitats d'obrir tots els dies de l'any. A aquesta mesura es podrà acollir també el centre comercial La Roca Village, que gestiona Value Retail i que és un "outlet" de luxe situat a uns 45 minuts de Barcelona que compta amb més d'un centenar de botigues de moda de marques nacionals i internacionals, entre les quals es troben Burberry, Coach, Hackett, Loewe, Ralph Lauren, Swarovski o Zegna.

Amb l'entrada en vigor de l'execució d'aquesta sentència, el municipi podrà començar a treballar en la creació d'estructures turístiques, en àrees com l'allotjament, l'oci o l'enogastronomia.

 

Anar al contingut