Un desenvolupador de Google prova un prototip de les Google Glass a Riga. (Foto: Reuters)
Un desenvolupador de Google prova un prototip de les Google Glass a Riga. (Foto: Reuters)
Los Angeles

Les Google Glass, a la venda per un dia

Qui les vulgui, haurà de pagar més de 1.000 euros

RedaccióActualitzat

24 hores per comprar les ulleres intel·ligents Google Glass. La companyia les comercialitzarà al llarg d'aquest dimarts 15 d'abril i només als Estats Units en un nombre limitat. El preu? 1.500 dòlars, poc més de 1.000 euros. 

Google vol posar a prova el seu prototip i, per això ha decidit posar-ne unes quantes en mans dels usuaris, que les provaran i faran arribar els seus comentaris a la companyia. L'objectiu és descobrir errades, noves formes d'utilitzar-les i millorar-les abans del seu llançament definitiu. 

Les ulleres incorporen una petita pantalla al costat dret sobre la qual es projecta informació, des d'un sistema de navegació, fins a dades sobre vols. Les Google Glass responen a la veu i permeten, entre d'altres coses, triar una cançó, respondre missatges, dictar notes i fer cerques a internet. 

A més, l'eina grava vídeos i fa fotografies, tot i que encara hi ha molt poques aplicacions disponibles per al dispositiu.

La data en què sortiran a la venda encara no s'ha anunciat però serà el segon semestre de l'any. Pel que fa al preu final, els rumors apunten que la companyia podria rebaixar-lo fins als 433 euros. 
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut