Catalunya

Temps assolellat i caloreta

Dia d'estabilitat gairebé total. L'anticicló es manté ferm i només permetrà el domini del sol i algunes nuvolades de tarda en punts de muntanya. El dia s'ha llevat serè, amb algunes boires i amb temperatures fresques i poques glaçades.

Actualitzat

El temps encalmat es reforça avui amb l'anticicló centreeuropeu, que estendrà el seu domini sobre el nord del Mediterrani. La situació també serà una mica més favorable a les capes altes de l'atmosfera.

Cel assolellat

Esperem un cel ben blau gairebé pertot arreu, amb alguns núvols baixos o boires a primera hora del dia al delta de l'Ebre i al Prepirineu. La mateixa insolació farà créixer núvols d'evolució en punts de muntanya, però no trobaran condicions favorables per desenvolupar-se a les capes altes i no generaran cap xàfec o tempesta. La nit es preveu serena, tret d'algunes restes de núvols dispersos.

Tramuntana

Tornarem a tenir un petit episodi de tramuntana de matinada a l'Empordà, però el vent minvarà a primera hora del matí. Hi haurà cops de 40 i 50 km/h, i potser algun de 60.

Ambient molt suau

Temperatures mínimes més fresques per l'absència de núvols prims. Els valors més baixos s'han concentrat a les cotes altes del Pirineu, amb alguna glaçada i alguns valors sota zero. En canvi, en alguns punts de la costa no han baixat dels 14 ºC. Les màximes seran semblants a les de dimarts, amb una gran part del país movent-se amb comoditat sobre els 20 ºC, i amb valors de 26 o 27 ºC.

També esperem un cel més aviat assolellat al País Valencià i A les Balears, tot i que en el cas de les serralades interiors de Castelló no es pot descartar alguna gotellada de tarda.

I els pròxims dies...

El temps aguantarà amb força sol i més o menys nuvolades de tarda dijous i divendres, tot i que farem lents moviments cap a la inestabilitat. El canvi més important es preveu de cara al cap de setmana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut