Antonio Morales "Junior".
Junior ha mort a casa seva, a Torrelodones. (Foto: EFE)
Madrid

Mor Antonio Morales "Junior", viudo de la cantant Rocío Dúrcal

El component del grup Los Brincos l'han trobat mort a casa seva, a Torrelodones, Madrid

RedaccióActualitzat

El cantant Antonio Morales, conegut com a "Junior", ha mort a casa seva, a Torrelodones, Madrid. Segons fonts de la Guàrdia Civil, el jardiner de la casa l'ha trobat aquest migdia al dormitori, després de forçar la porta, que estava tancada amb baldó. El component de Los Brincos, de 70 anys, estava al llit sense senyals de violència. Tampoc n'hi havia a la casa, situada al carrer de la població madrilenya que porta el nom de la seva dona, la cantant Rocío Dúrcal, que va morir fa nou anys.

Antonio Morales va néixer a Manila, a les Filipines, el 1943, on va viure fins als 15 anys. Es va traslladar amb la família a Madrid, on va començar la seva trajectòria musical, primer a la banda Jump i després en el famós grup dels 60 Los Brincos, al costat de Juan Pardo i Fernando Arbex. Tots els discos de la primera etapa d'aquest grup van arribar al capdavant de les llistes d'èxit. "Flamenco", "Mejor", "Sola", "Tú me dijiste adiós" i "Un sorbito de champán" van ser algunes de les cançons més populars d'aquella època.

El 1970, Junior es va casar amb la cantant Rocío Dúrcal, que va morir l'any 2005 a causa d'un càncer. El matrimoni va tenir dues filles, l'actriu Carmen Morales i la cantant Shaila Dúrcal.

 

 

 

 

Anar al contingut