Mas i Fainé, després de signar el conveni.
Mas i Fainé, després de signar el conveni.
Barcelona

"La Caixa" acorda amb la Generalitat reforçar la seva acció social a Catalunya

De tota la inversió que l'Obra Social farà a Catalunya, més de 24 milions es destinaran directament a impulsar accions de la Generalitat.

RedaccióActualitzat

La Generalitat i "la Caixa" han signat aquest dimarts un conveni pel qual acorden un conjunt de programes socials que suposen 24 milions d'euros i que continuen allò que antigament es feia amb les caixes, avui desaparegudes. Aquest acord inclou, a més, consensuar les grans prioritats de l'Obra Social de "la Caixa", que aquest any es gastarà 212 milions d'euros, dotze més que el 2013.

De tota la inversió que l'Obra Social de la Caixa farà a Catalunya, més de 24 milions es destinaran directament a impulsar accions de la Generalitat. Les actuacions socials se centraran en la lluita contra la pobresa i l'exclusió social, el foment del treball de col·lectius en situació de vulnerabilitat, l'atenció a persones amb malalties avançades, l'envelliment actiu i saludable de les persones grans i l'accés a l'habitatge.

Precisament, el conveni s'ha signat al Palau Macaya de Barcelona, propietat de l'Obra Social, i el president de la Generalitat, Artur Mas, i el de l'entitat bancària, Isidre Fainé, han rubricat l'acord.

Anar al contingut