Sol i alguns núvols costaners

El bon temps persisteix a Catalunya de la mà de l'anticicló situat sobre el Mediterrani. El matí ha estat més fresc amb algunes tímides glaçades al Pirineu. El sol i les temperatures altes persistiran i aquesta situació s'allargarà uns dies més. El temps canviarà una mica de cara a finals del cap de setmana.

Actualitzat

El bon temps persistirà a Catalunya de la mà de l'anticicló situat sobre el Mediterrani. Una estabilitat que, a més, s'allargarà fins a finals de setmana, quan arribarà una mica d'aire fred en alçada, cosa que permetrà el desenvolupament de nuvolades i xàfecs.

Jornada assolellada a tot el país. Només trobarem alguns núvols a punts de la costa, al matí a la costa nord, i a partir de la tarda, a la costa Central i, de nou, al nord. En paral·lel, a la tarda n'apareixeran de nous al Pirineu, però amb poca convicció, i no deixaran precipitacions.

L'ambient serà càlid al migdia, tot i que les temperatures faran un petit pas enrere a les comarques de l'interior. Les màximes es mouran per la banda alta del termòmetre, entre els 22 ºC al Pirineu i a la costa i els 27 ºC a les comarques de la plana de Lleida. Les màximes a la costa es poden veure una mica aturades al migdia a causa del vent marítim de sud.

I els pròxims dies...

El temps aguantarà amb força sol i més o menys nuvolades de tarda divendres, tot i que farem lents moviments cap a la inestabilitat cap al cap de setmana, sobretot diumenge.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut