El material sostret el venien a botigues de compravenda d'or. (Foto: Mossos)
El material sostret el venien a botigues de compravenda d'or. (Foto: Mossos)
Barcelona

Desarticulada una banda que robava en domicilis de les comarques de Barcelona

Els lladres haurien entrat a una quarantena d'immobles amb claus fabricades per ells mateixos

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat una banda que hauria fet una quarantena de robatoris en domicilis de diverses localitat de les comarques de Barcelona. Hi ha vuit persones detingudes, totes procedents de Geòrgia. El "modus operandi" dels lladres consistia a entrar en habitatges amb uns tipus de panys molt concrets. Prèviament havien fabricat en un taller les claus per entrar-hi.

Accedien al domicili quan no hi havia ningú a dins, sense aixecar sospites, i s'emportaven objectes de valor i de petites dimensions per, en cas que els veiés algun veí, no aixecar sospites. Els robatoris es van produir a Cornellà de Llobregat, Gavà, Castelldefels, Viladecans, Barcelona, Molins de Rei, Esplugues de Llobregat,  Rubí, Sabadell,  Sant Andreu de la Barca, Abrera i Sant Feliu de Llobregat. El material sostret el venien a botigues de compravenda d'or o bé l'enviaven a Reus, on tenien contactes amb una xarxa de receptadors.

El Jutjat d'Instrucció número 3 de Cornellà de Llobregat ha pres declaració als detinguts i ha decretat presó per a sis d'ells. La resta han quedat en llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut