Simeone manté el discurs d'anar partit a partit. (Foto: EFE)
Futbol

L'Atlètic de Madrid vol fer un pas més cap al títol de lliga amb una victòria contra l'Elx al Calderón

L'Atlètic de Madrid, líder de la Lliga BBVA, rep aquest Divendres Sant l'Elx, a partir de dos quarts de nou. El seu tècnic, el Cholo Simeone, diu que espera veure un Calderón ple i demana a l'equip que no pensi en les opcions de títol.

Actualitzat

La trenta-quatrena jornada de la Lliga BBVA ja comença aquest Divendres Sant amb un Atlètic de Madrid-Elx, a partir de dos quarts de nou, al Vicente Calderón. El Cholo Simeone manté el discurs prudent d'anar partit a partit i anima a l'afició a fer-los costat en els duels que els queden a casa i que poden ser decisius per poder guanyar el títol.

Quan falten cinc jornades per al final del campionat, l'Atlètic necessita sumar quatre triomfs per proclamar-se campió i no es refia de la visita d'un Elx que lluita per evitar el descens. Per aquest motiu, Simeone no farà gaires rotacions, tot i l'imminent partit d'anada de les semifinals de la Champions contra el Chelsea.

El tècnic argentí ha convocat dinou futbolistes, inclòs Diego Costa, que va donar l'ensurt al camp del Getafe després de xocar amb el pal d'una de les porteries i fer-se un tall molt fondo a la cama. Tot i les esgarrifoses imatges, el davanter hispanobrasiler s'ha recuperat a temps i, si no hi ha cap canvi d'última hora, estarà en l'onze titular.

Anar al contingut