El Dia Mundial del Circ tanca cinc setmanes d'activitats i reivindicacions

Avui és el Dia Mundial del Circ, una efemèride que el sector celebra des de fa prop d'un mes amb una seixantena d'activitats arreu de Catalunya

RedaccióActualitzat

Aquest diumenge és el Dia Mundial del Circ, una efemèride que el sector celebra des de fa prop d'un mes amb una seixantena d'activitats arreu de Catalunya. Un dels epicentres és el Mercat de les Flors i el cicle "Circ d'ara mateix". Però fora Barcelona també hi ha propostes destacades.

Aquest 2014 la celebració del Dia Mundial del Circ, impulsada per la Federació Mundial del Circ, ha estat d'un mes de durada: es va iniciar el 20 de març, "Dia Internacional de la Felicitat" de les Nacions Unides i acaba aquest dissabte 19 d'abril de 2014, coincidint amb el "Dia Mundial de Circ".

L'APCC (l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya) va encarregat a Jaume Mateu, "Tortell Poltrona", la redacció d'un Manifest per la Celebració del Dia Mundial del Circ a Catalunya. També han recopilat un gran nombre d'activitats de circ que s'han fet durant aquestes 5 setmanes, i que evidencien que a Catalunya, malgrat l'asfixia i l'oblit institucional, "el Circ es mou.. i ens mou!", com diu Mateu en el manifest.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut