Imatge d'una brigada mòbil dels Mossos d'Esquadra.
Imatge d'una brigada mòbil dels Mossos d'Esquadra.
Barcelona

Presó per a tres lladres gràcies a una menor que va gravar-los amb el mòbil

Detenen tres lladres gràcies a una menor que va gravar-los amb el mòbil i després de prendre'ls declaració els envien a la presó

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones com a suposats autors de dos robatoris a Cornellà de Llobregat i un intent de robatori a Sant Andreu de la Barca, on una menor els va gravar amb el seu telèfon mòbil quan van entrar a casa seva per robar.

Segons informa la policia, l'intent de robatori va passar el 4 d'abril en una residència de Sant Andreu de la Barca on la menor va gravar amb el  telèfon mòbil dos homes que havien entrat a casa seva amb la clara intenció de robar.

En veure's sorpresos, els homes van fugir en un cotxe que la menor també va poder gravar amb el telèfon.

El dia 9, els Mossos van localitzar al Prat de Llobregat el vehicle amb el qual els suposats lladres havien fugit i va detenir dos individus que estaven a punt d'entrar al cotxe.

La policia va trobar, en escorcollar-los, una bossa de plàstic amb joies que, pel que sembla, provenien dels dos robatoris comesos a Cornellà, també el 4 d'abril. Hores més tard, els Mossos van detenir la propietària del cotxe.

Després de declarar al jutjat, van ingressar a la presó.

Anar al contingut