Lleida

El Tren dels Llacs, entre Lleida i la Pobla de Segur, ha estrenat la sisena temporada

El recorregut, entre Lleida i la Pobla de Segur, és molt nostàlgic i es tracta d'una experiència inoblidable per als amants del ferrocarril i de la natura

RedaccióActualitzat

El Tren dels Llacs entre Lleida i la Pobla de Segur ha estrenat la sisena temporada. Aquest servei turístic que connecta la plana amb el Prepirineu, és un tren amb molta tradició, exactament dels anys 70.

Els organitzadors dels trajectes esperen més de 5.000 passatgers fins a la tardor, concretament fins a l'1 de novembre, que és quan acabaran els viatges.

El Tren dels Llacs farà 26 viatges en total, tres més que l'any passat. Aquest any la temporada ha començat vuit dies abans, coincidint amb la Setmana Santa.

La infraestructura és propietat de la Generalitat des del 2005. El 70% del volum d'usuaris es concentra en el tram Lleida-Balaguer, que es pot considerar de rodalia ferroviària. La resta del trajecte, que travessa el Prepirineu lleidatà, fins arribar a la Pobla de Segur, té un caràcter més turístic. Es triga una hora i cinquanta minuts a fer tot el trajecte.

El recorregut és molt nostàlgic, permet retrocedir en el temps. Es tracta d'una experiència inoblidable per als amants del ferrocarril i de la natura. Es tracta d'una bona combinació per passar una estona agradable. Se surt del Segrià, es travessa la Noguera i el Montsec i s'arriba al cor del Pallars Jussà.

El preu del bitllet inclou la tornada amb un tren convencional, per als turistes que vulguin tornar al seu punt de sortida el mateix dia.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut