Una ampliació de la imatge captada per Apple Maps.
Una ampliació de la imatge captada per Apple Maps.
Edimburg

Apple Maps fotografia una estranya imatge que revifa la llegenda del monstre del llac Ness

El servei de localització que vol competir amb Google Maps capta una imatge estranya que revifa la llegenda

RedaccióActualitzat

Ha localitzat Apple Maps el monstre del llac Ness? El servei de localització que vol competir amb Google Maps ha captat una imatge estranya que ha revifat la llegenda sobre un animal prehistòric que s'amaga al llac escocès i sobreviu al pas del temps. La fotografia, captada per un satèl·lit, és prou suggeridora i els fans de la llegenda han revifat les especulacions.

"Es pot veure com l'estela d'un vaixell, però no hi ha cap vaixell al voltant", ha apuntat el president del Club de Fans Oficial del Monstre del Llac Ness, Gary Campbell, en declaracions al diari "Daily Mail".

"Sigui el que sigui, està sota l'aigua i en direcció sud. Si no és que hi ha submarins secrets creuant el llac, el volum de l'objecte fa que sigui possible parlar del monstre del llac Ness", ha afegit.

L'any passat, dues persones ja van explicar al diari que havien vist el Nessie. "Va ser un cop de sort total", "estava mirant les imatges de satèl·lit de la meva ciutat i després vaig pensar de fer un cop d'ull al llac Ness. El primer que se'm va acudir quan vaig veure-ho va ser: 'Això és el monstre'".

A través d'un dispositiu amb sistema operatiu IOS es pot trobar el Nessie clicant en aquest enllaç.

Anar al contingut