Ada Colau és una de les personalitats que s'han sumat a la campanya.
Ada Colau és una de les personalitats que s'han sumat a la campanya.
Barcelona

Ada Colau, Joan Tardà i David Fernàndez se sumen al boicot de la FNAC

Els treballadors han convocat una vaga de 24 hores el dia de Sant Jordi per denunciar les seves precàries condicions de treball

RedaccióActualitzat

Les reivindicacions dels treballadors de la FNAC sumen més suports. Ada Colau (PAH), Joan Tardà (ERC) o David Fernàndez (CUP), entre d'altres, han gravat diversos vídeos instant al boicot d'aquesta empresa el dia de Sant Jordi.

La plantilla ha convocat una vaga de 24 hores el 23 d'abril amb concentracions des de les 11 a les 14 hores i des de les 17 a les 20 hores a la porta de la FNAC El Triangle. Denuncien així la precarització de les seves condicions laborals, amb salaris a temps parcial al voltant dels 500 euros, és a dir, per sota del salari mínim interprofessional, que és de 645 euros. 

Buenafuente s'afegeix als 10 escriptors

El còmic i comunicador Andreu Buenafuente, un autor supervendes per Sant Jodi, s'ha afegit un dia abans de la vaga a la crida dels treballadors de la FNAC i ha confirmat amb un tuit que tampoc anirà al centre comercial d'El Triangle a signar llibres. També ho han fet The New Raemon i Vicenç Pagès Jordà.

 

 

Una desena d'escriptors ja van anunciar a través de les xarxes socials dilluns que no aniran a firmar els seus llibres a la FNAC. Entre ells hi ha Toni Albà, Antonio Baños, Jaume Barberà, Jair Dominguez, Dani Roig, Roc Casagran, Eduard Voltes o Carmen Amoraga. També s'ha posat en marxa una campanya a Twitter amb #NoSignisAlFnac.

NOTÍCIES RELACIONADES
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut