Miguel Arias Cañete parla amb el seu homòleg xipriota, Nicos Kouyialis, en el seu últim consell de la UE.
Arias Cañete continua exercint de ministre d'Agricultura. (Foto: EFE)
Madrid

Els socialistes demanen una investigació sobre els interessos privats d'Arias Cañete

El PSOE vol que el Congrés aclareixi la relació d'una empresa del cap de llista del PP a les europees amb l'administració

RedaccióActualitzat

Miquel Arias Cañete està sota el punt de mira per no haver informat el Congrés dels Diputats de les relacions d'una de les seves empreses amb l'administració. Els socialistes reclamen a la cambra baixa que s'investiguin els interessos privats del ministre d'Agricultura i cap de llista del PP al Parlament Europeu, i denuncien incompatibilitats.

En la sessió del Senat, Marcel·lí Iglesias li va preguntar a Rajoy sobre la qüestió i el president del govern espanyol es va limitar a enaltir la feina de Cañete com a ministre. Sí que hi va respondre en roda de premsa el ministre Wert, que va assegurar que el candidat del PP ja ha donat totes les explicacions necessàries.

Des del PSOE, el secretari d'Organització i coordinador de la campanya socialista a les europees, Óscar López, considera que Arias Cañete "fuig" de la campanya electoral com "fuig" de donar explicacions sobre els seus interessos empresarials. López afirma que es presenta a les eleccions "vestit de ministre", un càrrec que fa servir de "protecció per amagar-se".

 

Anar al contingut