El Papiol

Detingut al Papiol el conductor d'un camió robat a Saragossa amb una càrrega valorada en 100.000 euros

Els Mossos d'Esquadra van aturar el vehicle quan van veure que circulava per l'AP-7 a velocitat molt reduïda

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor d'un camió sostret a Saragossa amb una càrrega de productes alimentaris amb un valor aproximat de 100.000 euros.

Els fets van passar el 13 d'abril a les set de la tarda quan els agents van observar com el camió circulava a poca velocitat per l'AP-7, a l'alçada del Papiol. Després de fer les comprovacions oportunes, els Mossos van constatar que el camió i la seva càrrega havien estat sostrets aquell mateix dia en el pàrquing de l'empresa propietària del camió, situada a la població de Garrapinillos (Saragossa).

El vehicle va ser robat cap a les 12.00 hores i el propietari va denunciar-ho poc més tard a la caserna de la Guàrdia Civil de Casetas, a Saragossa.

Els agents van detenir el conductor, de 51 anys i veí de Valls, com a presumpte autor d'un delicte de danys, un de robatori amb força i un altre de robatori de vehicle. El propietari va poder recuperar el vehicle i la càrrega, que es trobava en perfecte estat.

El detingut, al qual li consten 15 antecedents, va passar a disposició del jutge, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut