L'exconseller Joaquim Nadal, en una imatge d'arxiu.
L'exconseller Joaquim Nadal, en una imatge d'arxiu.
Barcelona

Joaquim Nadal anuncia que farà un pas enrere en el partit

L'encara president del PSC de Girona assegura que no ha pogut fer el paper d'àrbitre i nega que els dimissionaris s'hagin coordinat

RedaccióActualitzat

L'encara president del PSC a les comarques gironines, Joaquim Nadal, ha assegurat que demà farà un pas enrere en el partit, després d'haver comprovat que no ha pogut fer el paper d'àrbitre entre l'actual direcció i els membres de l'executiva que ahir la van abandonar.

Nadal, en declaracions a "Els matins" de TV3, ha negat que hi hagi una actuació coordinada entre la dissidència i ha dit que el PSC no està fent el paper que hauria de fer en l'actual situació política.

Juli Fernández  ha dit que no convocarà un nou congrés provincial del PSC de Girona fins després de les primàries que escolliran candidat a l'alcaldia al juny. També ha dit que la setmana que ve hi haurà reunió de l'executiva i es parlarà amb les agrupacions locals per saber l'opinió de la militància abans de prendre cap decisió.

En aquests moments són 19 de 43 els membres dimitits de l'executiva del PSC de Girona, per la qual cosa no s'arriba al 51% que forçaria el congrés.

Anar al contingut