Barça

El Barça valora positivament la decisió de la FIFA d'anul·lar la sanció que impedia al club poder fitxar

El F. C. Barcelona ha valorat positivament en un comunicat la decisió anunciada pel Comitè d'Apel·lació de la FIFA de concedir provisionalment la mesura cautelar sol·licitada en el recurs d'apel·lació interposat pel club contra la sanció imposada per la Comissió Disciplinària de la FIFA.

Actualitzat

El F. C. Barcelona ha valorat positivament en un comunicat la decisió anunciada pel Comitè d'Apel·lació de la FIFA de concedir provisionalment la mesura cautelar sol·licitada en el recurs d'apel·lació interposat pel club contra la sanció imposada per la Comissió Disciplinària de la FIFA.

La sanció va ser anunciada per la Comissió Disciplinària de la FIFA el passat 2 d'abril i impedia al club realitzar fitxatges durant els dos pròxims períodes de contractació. Davant d'aquell anunci de sanció, el Barça va presentar un recurs d'apel·lació dins dels terminis previstos.

El club blaugrana també ha volgut manifestar el seu màxim respecte per les resolucions que puguin dictar els òrgans de la justícia esportiva.    

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut