Imatge del moment de la detenció en el domicili dels detinguts (Foto: ACN)
Les detencions es van produir durant una entrada i registre realitzada pels Mossos en el domicili dels detinguts (Foto: ACN)
Segur de Calafell

Tres detinguts per dos robatoris amb força en domicilis de Segur de Calafell

El valor total del material sostret podria arribar als 10.000 euros

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones, d'entre 27 i 37 anys, com a presumptes autores de dos robatoris amb força en segones residències de Segur de Calafell. Les detencions són el resultat d'una investigació oberta el mes de febrer, arran de la denúncia dels seus propietaris.

En els robatoris que van tenir lloc el 4 de febrer i el 3 de març els lladres es van endur televisors, electrodomèstics, una caixa forta, joies i altres objectes. El valor total del material sostret podria arribar als 10.000 euros. Segons la investigació policial, alguns dels objectes sostrets es van vendre al mercat negre i a botigues de compravenda de segona mà. Amb tot, s'han pogut recuperar alguns dels elements sostrets.

Les detencions es van produir durant una entrada i registre realitzada pels Mossos en el domicili dels detinguts, on van localitzar diversos materials susceptibles d'haver estat utilitzats per cometre els robatoris, com ara un martell, un bufador, una clau fixa, un pany, una clau de ganxo folrada i una palanca.

Un dels detinguts va ser traslladat a dependències policials del Cos Nacional de Policia, on es va comprovar que no disposava de l'autorització corresponent per residir a l'Estat. Els altres dos detinguts van passar el 14 d'abril a disposició judicial al jutjat número 6 del Vendrell i el jutge va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.

La investigació continua oberta per esbrinar si els detinguts poden estar implicats en altres fets de característiques similars i no es descarten noves detencions.

Anar al contingut