Candidats per ocupar els llocs de treball a La Roca Village.
L'empresa encarregada de la selecció vaticina que hi haurà uns 1.500 candidats.
La Roca del Vallès

Comença el procés de selecció de personal per a 300 llocs de treball a La Roca Village

Es busca, sobretot, persones que dominin el rus i el xinès

RedaccióActualitzat

El complex comercial de La Roca Village, a la Roca del Vallès, ha iniciat aquest dijous el procés de selecció de personal per cobrir 300 llocs de treball a les botigues del complex. Es tracta, en la major part, de vacants per a la temporada d'estiu, tot i que hi haurà un 20% de contractes que seran indefinits. L'alcalde de la Roca del Vallès, Rafael Ros, ha estat l'encarregat d'obrir les portes als candidats.

Els aspirants poden presentar els currículums i les credencials des de les 9 del matí fins a les 18 hores de la tarda d'aquest dijous. L'experiència i el coneixement d'anglès o francès són els requisits imprescindibles, tot i que les persones més buscades són aquelles que dominen el rus i el xinès.

Aquest any les ofertes de treball s'han duplicat en relació amb l'any passat per l'ampliació, aquest estiu, de les instal·lacions, amb 40 noves botigues, i la recent declaració de municipi turístic. L'empresa encarregada de la selecció vaticina que hi haurà uns 1.500 candidats, uns 300 més que l'any anterior si la xifra es confirma.

Anar al contingut