Barcelona

Rajoy exigeix a qui pretén "tancar-se en un mateix" que expliqui els costos que això suposaria

El president del govern espanyol ha tornat a defensar la unitat perquè "el nostre futur, junts, no coneix fronteres"

RedaccióActualitzat

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha exigit a qui pretén "tancar-se en un mateix" i caminar pel camí contrari a la unitat d'Espanya, que expliqui els costos que això suposaria. Rajoy ha fet aquestes declaracions a la clausura del Fòrum de les Marques de Renom d'Espanya (FMRE), al Palau de Congressos de Barcelona, on una hora abans hi intervenia el president de la Generalitat. Tot i això, Mas i Rajoy no s'han trobat, en un gest que evidencia la manca de diàleg entre els dos executius.

El president espanyol ha assegurat que "obrir camins a l'exterior, guanyar dimensions i innovar són claus de l'èxit". Sense esmentar en cap moment el president de la Generalitat, Rajoy ha afegit: "Això és el que estem fent junts i ningú hauria d'obstruir aquest camí sense explicar, almenys, els costos de caminar en sentit contrari".

El líder de l'executiu espanyol ha fet referència a la crisi econòmica a Espanya, que ha mostrat la importància de l'estabilitat política per a la recuperació econòmica i el benestar dels ciutadans i com la primera condició per assolir el progrés és tenir un objectiu comú i compartit per tots.

Rajoy ha acabat la seva intervenció amb una crida a la unitat: "Jo sóc dels que creuen que el nostre futur, junts, no coneix fronteres".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut