Lleida

La Fira de Titelles de Lleida celebra els seus 25 anys amb cinc estrenes mundials

Fins diumenge, la fira ofereix més d'una setantena d'actuacions i espera l'arribada de més de 30.000 espectadors

RedaccióActualitzat

El primer cap de setmana de maig, com ja fa molt temps, ens trobem amb un dels mercats de compravenda d'espectacles de titelles més rellevants de l'estat espanyol, la Fira de Teatre de Titelles de Lleida. Aquesta mostra acull a la capital del Segrià un ampli ventall d'espectacles, visitants i creadors, dramaturgs i directors. Lleida es converteix, per uns dies, en el lloc ideal per debatre les noves idees i les tendències del sector.

La Fira de Teatre de Titelles de Lleida, que ja ha arribat a la seva vint-i-cinquena edició és tot un referent mundial. Per això en aquesta ocasió s'hi faran cinc estrenes a escala mundial. Fins diumenge, la fira ofereix més d'una setantena d'actuacions i espera l'arribada de més de 30.000 espectadors.

La Fira comença amb l'èxit garantit. Aquest matí ja s'havien venut més del 70% de les estrades per als espectacles en espais tancats. Però també es pot gaudir d'espectacles en carrers i places de la ciutat, o en tallers on els infants aprenen a manipular la seva propia titella. En qualsevol racó de la ciutat es pot trobar una sorpresa.

Hi participen vint-i-una companyies, sis de les quals estrangeres. Tant avui com demà es poden veure al voltant d'una trentena d'actuacions cada dia.

Entre les novetats d'aquest any destaca un espectacle adreçat a nadons i el que s'ofereix als infants ingressats a la planta de pediatria de l'Hospital Arnau de Vilanova.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut