La USAP perd per primer cop la màxima divisió del rugbi francès.
Rugbi

La USAP, obligada a fer una proesa per no baixar per primera vegada en la seva història

La USAP afronta tal vegada el partit més important de la seva història. L'equip de rugbi de Perpinyà, campió de la Lliga francesa fa escassament cinc anys, es veu pràcticament obligat a guanyar a casa del Clérmont per mantenir-se a la màxima categoria, on ha militat sempre.

Actualitzat

La USAP afronta tal vegada el partit més important de la seva història. L'equip de rugbi de Perpinyà, campió de la Lliga francesa fa escassament cinc anys, es veu pràcticament obligat a guanyar aquest dissabte a casa del Clérmont per mantenir-se a la màxima categoria, on ha militat sempre.

No serà una empresa fàcil, ja que l'equip de l'Alvèrnia està fent una gran temporada (és tercer al Top-14), però la USAP espera que la seva recent eliminació en les semifinals de la Heineken Cup els hagi afectat anímicament.

La combinació de resultats fa que només la victòria amb bonus ofensiu en un dels camps més difícils del Top-14 garanteixi la permanència de la USAP. Qualsevol altre resultat deixa els perpinyanesos a expenses d'altres resultats.

Anar al contingut