Hoquei patins

El Barça jugarà la final de la Lliga Europea d'hoquei després de vèncer el vigent campió, el Benfica (2-3)

El Barça ha superat el vigent campió d'Europa, el Benfica (2-3) i disputarà la final de la Lliga Europea d'hoquei amb el Porto. Els portuguesos han batut el Moritz Vendrell en el primer partit de semis (6-3).

Actualitzat

Joao Rodrigues, al minut 6, ha obert el marcador. El Benfica, amb Rodrigues al capdavant, ha generat varies accions de perill. Una de les més clares, ha acabat al pal. Reinaldo, per part dels blaugranes, també ha dirigit l'atac. Marc Torra, de falta directa, ha pogut igualar el partit però Guillem Trabal ho ha evitat. Matías Pascual, en canvi, sí que ha anotat la igualada. Ho ha fet al minut 17 després de rematar una passada al segon pal de Marc Torra. Sis minuts més tard, Pablo Álvarez ha certificat la remuntada blaugrana. El pitxitxi ha estat llest i ha aprofitat un passadís per col·locar la pilota al fons de la porteria de Trabal.

A l'inici de la segona, Carlos López, de falta directa, s'ha trobat un Aitor Egurrola que li ha aturat el llançament. El partit ha guanyat amb intensitat i Marc Torra ha ampliat just després l'avantatge. Un xut fort de Torra ha acabat desviat per Ávalos i ha despistat el porter osonenc Trabal. Al 41, Trabal ha aturat una falta directa de Raúl Marín. En l'última falta directa del partit, Joao Rodriguez no ha perdonat i ha deixat el 2-3 al marcador amb el qual s'ha acabat el partit en un final trepidant.

Al Vendrell se li escapa el Porto i no jugarà la final de la Lliga Europea d'hoquei (6-3)

El Moritz Vendrell ha caigut en el primer partit de semis de la Final Four d'hoquei patins que se celebra aquest cap de setmana al Palau Blaugrana, amb la qual cosa s'esvaeix l'esperança d'una final catalana a la Lliga Europea. L'equip roig-i-negre s'ha trobat al davant un rival molt dur, el Porto, que ha atacat i ha defensat amb molta contundència -assecant homes clau com Sergio Miras- i ha aprofitat pràcticament totes les oportunitats que ha tingut.

Els catalans s'han queixat en diverses ocasions del criteri dels arbitres a l'hora de deixar passar faltes de patí i alguns possibles penals, però el cert és que els portuguesos han estat més intensos i els han superat sovint per velocitat. La reacció del Vendrell només s'ha vist al final de cada part, amb el 2 a 1 i amb el 5 a 2, quan s'han vist capaç de protagonitzar una altra de les seves remuntades històriques.

El Porto fins i tot ha tingut la sort a favor -o el do de l'oportunitat- i ha contestat, ara amb un gol de rebot (Víctor Hugo, al minut 24), ara amb una falta directa (Nunes, al 49), als màxims esforços del Vendrell.

El gols del Porto han estat de Jorge Silva (2), Víctor Hugo, Helder Nunes (2) i Caio. Per part del Vendrell han marcat Jordi Ferrer, Sergio Miras i Albesa.