Handbol

El Barça i el Fraikin Granollers disputaran una final catalana de la Copa del Rei d'handbol

El Barça i el Fraikin Granollers disputaran aquest diumenge una final catalana de la Copa del Rei d'handbol a Pamplona. Els blaugranes s'han desfet sense problemes de l'Anaitasuna per 36-28 en la primera semifinal i en la segona, els vallesans s'han imposat al BM Osca per un ajustat 26-25. La final catalana es podrà veure en directe per Esport3 a les 5 de la tarda

Actualitzat

El Barça i el Fraikin Granollers disputaran aquest diumenge una final catalana de la Copa del Rei d'handbol a Pamplona. Els blaugranes s'han desfet sense problemes de l'Anaitasuna per 36-28 en la primera semifinal i en la segona, els vallesans s'han imposat al BM Osca per un ajustat 26-25. La final catalana es podrà veure en directe per Esport3 a les 5 de la tarda.

Després de la remuntada a la Champions, el Barça no s'ha relaxat gens ni mica i ha castigat des del principi cada pèrdua de pilota de l'Anaitasuna per sortir volant al contraatac. Ha estat un partit plàcid per als de Xavi Pascual, que al minut 15 ja tenien un avantatge de 7 gols i que han sabut administrar en la represa.

Al descans, el Barça ja dominava per 10-17 i en els segons 30 minuts de partit els blaugranes han arribat a tenir una màxima renda de nou gols i no han patit gens per sumar un nou triomf. Kiril Lazarov, amb set dianes, i Sorhaindo i Sarmiento, amb cinc cadascun, ha estat els jugadors més encertats en atac.

El Barça buscarà la 15a Copa de la seva història contra un Granollers que ha patit de valent per classificar-se per a la gran final. En un partit molt més igualat, els vallesans s'han imposat a l'Osca gràcies a l'efectivitat en atac d'Álvaro Ruiz, màxim golejador del seu equip i del matx amb set dianes. Al descans, l'equip aragonès dominava per només un gol, 13 a 12, però en la represa els homes de Toni Garcia han pogut capgirar el resultat advers.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut