Imatge d'arxiu d'un pagès treballant el camp.
Els alumnes faran hores de treball remunerat en explotacions de Llinars i el seu entorn.
Llinars del Vallès

L'institut Giola de Llinars del Vallès ofereix un innovador cicle formatiu de Grau Mitjà de Producció Agropecuària

En aquest primer curs s'ofereixen 20 places i les inscripcions s'obren el 13 de maig

RedaccióActualitzat

L'institut Giola de Llinars del Vallès obre el proper 13 de maig el període d'inscripció a l'innovador cicle formatiu de Grau Mitjà de Producció Agropecuària. Serà la primera vegada que s'imparteixen aquests estudis de Formació Professional dual en un centre públic a la demarcació de Barcelona. L'alcalde de Llinars i pagès d'ofici, Martí Pujol, ha estat un dels impulsors de la implantació d'aquest cicle.

A partir del proper curs, a l'institut Giola s'impartiran matèries que capacitaran els joves per organitzar i gestionar explotacions agràries, a més d'altres branques professionals com l'electrònica o l'administració. En aquest primer curs s'ofereixen 20 places.

Organitzacions agràries i la Conselleria d'Ensenyament, amb el vistiplau del Departament d'Agricultura i el suport dels ramaders de la comarca, han dissenyat els continguts de les assignatures d'aquest cicle, en què els alumnes faran hores de treball remunerat en explotacions de Llinars i el seu entorn, on es recuperarà la figura de l'aprenent.

Anar al contingut