El comentari de la regidora Susana Camiño. (Foto:@novasxeracions)
El comentari de la regidora Susana Camiño. (Foto:@novasxeracions)
Vilagarcía

Dimiteix una regidora socialista per un comentari al Facebook sobre l'assassinat d'Isabel Carrasco

Susana Camiño va escriure "Qui sembra vents recull tempestats"

RedaccióActualitzat

La regidora socialista de la localitat gallega de Vilagarcía d'Arousa, a Pontevedra, Susana Camiño, s'ha vist forçada a dimitir després d'un comentari al seu Facebook sobre l'assassinat de la presidenta del PP de Lleó, Isabel Carrasco, que ha merescut diverses mostres de reprovació, algunes des del seu partit, que li ha demanat que abandoni el càrrec.

La regidora va publicar a la tarda al seu compte de Facebook un missatge en el qual deia: "no vull comentar però qui sembra vents recull tempestats", en relació a l'assassinat a trets de la presidenta del PP i de la Diputació de Lleó, un comentari que es va difondre immediatament per les xarxes socials.

La direcció del Partido dos Socialistas de Galicia (PSdG) de Vilagarcía, després d'una reunió d'urgència celebrada dilluns a la nit, ha assenyalat en un comunicat que les declaracions de Susana Camiño "són inadmissibles" i no representen la postura del partit ni de cap dels seus membres.

Per això, el Partit Socialista de Vilagarcía, d'acord amb la direcció del PSdG a Galícia, han demanat a Susana Camiño la seva renúncia immediata a l'acta de regidor, a la qual cosa l'edil ha anunciat que presentarà la seva dimissió aquest dimarts, segons el comunicat.

El partit ha manifestat el seu profund dolor i consternació per l'assassinat d'Isabel Carrasco.

També des del PP, les Novas Xeracións de Galicia han demanat la dimissió immediata de la regidora des del seu perfil de Twitter:

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut