Falset

Falset rep l'oferiment d'un promotor privat perquè hi actuïn els Rolling Stones

L'ajuntament de la capital del Priorat rep la petició perquè el grup actuï dins de la gira "Europe Stones on Fire" el 12 de juliol

L'any 1991 Joe Cocker ja va actuar al municipi davant de més de 10.000 persones

Actualitzat

Sorpresa a Falset davant l'oferiment d'un promotor privat perquè els Rolling Stones actuïn a la capital del Priorat en la gira "Europe Stones on Fire" el pròxim 12 de juliol. L'Ajuntament té sobre la taula el projecte, que assegura que té el suport de tres empreses, entre elles Doctor Music, la promotora dels Stones a Espanya. Doctor Music, però, assegura a TV3 que que no té res a veure amb el concert que es vol programar al Priorat

La gira europea dels Rolling Stones, amb actuacions a Lisboa, París, Roma, Madrid i Roskilde, a Dinamarca, ja té dates concretes per als mesos de juny i juliol. La gira "Europe Stones on Fire" podria tenir una nova localització. Des de la setmana passada, l'Ajuntament de Falset té damunt la taula el projecte per portar els Rolling Stones a la capital del Priorat el 12 de juliol.

És una proposta ambiciosa que ha agafat tothom per sorpresa, tal com explica l'alcalde, Jordi Puxeu: "No són rumors. Hi ha una petició formal presentada a l'ajuntament i tot just estem en fase d'avaluació de quines necessitats es demana cobrir per parlar amb els possibles promotors i saber les possibilitats reals de tirar això endavant."

Si prospera el projecte, el concert dels Rolling Stones seria un gran revulsiu per a Falset i tota la comarca. No és la primera vegada que Falset acull un concert d'artistes internacionals. L'any 1991 Joe Cocker ja va actuar al municipi davant de més de 10.000 persones.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut