Barcelona

La promotora Doctor Music nega que els Stones actuïn a Falset

Doctor Music, la promotora dels concerts dels Stones a Catalunya i Espanya, nega rotundament que la banda pugui actuar a Falset

Actualitzat

En un comunicat la promotora Doctor Music, l'encarregada dels concerts dels Stones a Catalunya i Espanya, nega rotundament que la banda pugui actuar a Falset. A la nota recorda que no hi ha cap possibilitat que els Rolling Stones facin cap altra actuació a l'Estat a banda de l'anunciada a Madrid de cara al 25 de juny.

Per altra banda, aquest dimarts al migdia, l'alcalde de Falset, Jordi Puxeu, ha explicat que té "una petició formal, d'un promotor privat, presentada a l'ajuntament." Puxeu ha dit que estan en "fase d'avaluació de quines necessitats es demana cobrir per parlar amb els possibles promotors i saber les possibilitats reals de tirar això endavant" i ha aclarit que "no es tractava d'un rumor". Puxeu ha reconegut que el concert seria un trasbals per a una població petita com Falset.

La gira europea dels Rolling Stones, amb actuacions a Lisboa, París, Roma, Madrid i Roskilde, a Dinamarca, ja té dates concretes per als mesos de juny i juliol.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut