Barcelona

El govern critica la "deslleialtat" de l'Estat en no informar-lo de la investigació sobre Castor

"Encara esperem la informació i ara apareix un informe que a nosaltres no se'ns ha fet arribar", s'ha queixat Francesc Homs en la roda de premsa posterior al Consell Executiu

Actualitzat

El portaveu del govern de la Generalitat, Francesc Homs, ha criticat el que ha qualificat de "deslleialtat" per part del govern espanyol per no informar l'executiu català de la investigació sobre la relació entre l'activitat del magatzem de gas Castor i els sismes registrats en el litoral nord de Castelló i el sud de Tarragona durant l'estiu passat.

"Encara esperem la informació i ara apareix un informe que a nosaltres no se'ns ha fet arribar", s'ha queixat Homs en la roda de premsa posterior al Consell Executiu. El portaveu de la Generalitat ha recordat que el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, va reclamar informació al ministre d'Indústria, José Manuel Soria, i no l'ha rebuda. "És una actuació de pura deslleialtat cap a la població dels Terres de l'Ebre i també cap a la Generalitat", ha conclòs Homs.

Aquest dilluns, l'Institut Geogràfic Nacional (IGN) va fer públic un informe que apunta que l'origen de la sèrie sísmica detectada té relació directa amb la injecció de gas del projecte Castor.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut