Una persona consulta el seu perfil de Twitter.
Una persona consulta el seu perfil de Twitter.
Borriana

Imputen un tercer jove per un delicte d'amenaces a polítics a a les xarxes socials després de la mort de Carrasco

Un noi de 21 anys de Borriana lloava el fet de disparar contra els polítics i matar-los en el seu perfil de Twitter

Actualitzat

La Guàrdia Civil ha imputat un jove de 21 anys de Borriana, a la Plana Baixa, al País Valencià, per un delicte d'amenaces greus a polítics en missatges que havia penjat a les xarxes socials. Al seu compte de Twitter, el jove lloa el fet de disparar contra els polítics i matar-los.

El jove va penjar diversos tuits com "Enfrontar-se a trets amb els corruptos de merda és el millor" o "El problema és que les regles no són democràtiques. Menys pintades a les parets i més trets al cap".

En aquest cas, l'actuació policial s'ha fet després que algú denunciés aquests comentaris a la caserna de la Guàrdia Civil de la població.

Aquest és el tercer jove acusat de diversos delictes per missatges d'aquest estil a internet des de l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, dilluns. Els altres dos són un altre noi valencià, detingut dijous i que va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar pel jutjat, i un jove de Jerez de la Frontera que va fer una cançó en què exaltava la mort de Carrasco.

Anar al contingut