Barça

Luis Enrique firmarà per dues temporades, arriba Ter Stegen i tornen Rafinha i Deulofeu

La Junta Directiva del F. C. Barcelona, reunida en sessió extraordinària, ha acordat el nomenament de Luis Enrique Martínez com a nou entrenador del primer equip per les 2 temporades vinents. Ter Stegen ocuparà el lloc que ha deixat Víctor Valdés. Els cedits Rafinha i Gerard Deulofeu s'incorporaran al primer equip de cara a la pròxima temporada.

Actualitzat

La Junta Directiva del F. C. Barcelona, reunida en sessió extraordinària, ha acordat el nomenament de Luis Enrique Martínez nou entrenador del primer equip. L'asturià, que signarà contracte per les dues pròximes temporades, serà presentat dimecres a les 13.00. El nou tècnic és una peça clau dins les línies estratègiques del futbol professional de cara a la pròxima temporada que el director esportiu, Andoni Zubizarreta, ha presentat aquest dilluns a la Junta del Barça.

En el capítol d'altes de jugadors, s'ha confirmat que el porter del Borussia Mönchengladbach Marc-André Ter Stegen ocuparà el lloc que ha deixat Víctor Valdés. Així mateix, els cedits Rafa Alcántara "Rafinha" (Celta) i Gerard Deulofeu (Everton) s'incorporaran al primer equip de cara a la pròxima temporada. Aquestes són les tres incorporacions confirmades en aquesta reunió de la Junta. Pel que fa a les baixes, a les ja conegudes de Valdés i Carles Puyol, s'hi ha afegit la de José Manuel Pinto, a qui aquest matí s'ha comunicat que el seu contracte no serà prorrogat. En el cos tècnic, Joan Francesc Ferrer "Rubi" també deixarà el club.

El directori esportiu també ha informat a la Junta que s'ha proposat a Eusebio Sacristán la renovació del seu contracte com a entrenador del Barça B, fet que el mateix tècnic ja havia fet públic la setmana passada. Zubizarreta espera la resposta del tècnic. Respecte al futbol formatiu, Jordi Roura passarà a exercir de director d'aquesta part de l'organigrama, amb Aureli Altimira com a coordinador. Paco Seirul·lo ocuparà un càrrec de nova creació dins l'àrea de futbol, director de l'àrea de metodologia de l'entrenament.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut