Pere Navarro, aquest migdia a la seu del PSC.
Pere Navarro, aquest migdia a la seu del PSC.
Barcelona

Pere Navarro afirma que se sent amb força i ànim per continuar al capdavant del PSC

El primer secretari del PSC obre una etapa de reflexió fins a un consell nacional el mes que ve

RedaccióActualitzat

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha admès la derrota. Diu que en prenen nota i proposa obrir un període de reflexió. El líder dels socialistes catalans ha assegurat que se sent amb "molta força i ànim" per continuar "pilotant" el partit, tot i que ha anunciat la convocatòria d'un Consell Nacional al juny per impulsar canvis en la direcció i fer-la "cohesionada i capaç d'afrontar els nous reptes".

El primer secretari dels socialistes catalans ho ha dit després de la reunió de la Comissió Executiva del PSC, que s'ha reunit aquest dilluns, i l'endemà que el partit, amb un 14,28% dels vots, hagi passat de ser primera a tercera força política en unes eleccions europees.

Navarro ha explicat que obre una etapa de converses per conèixer les diferents opinions dels dirigents territorials, un cop ha reconegut que l'esquerra s'ha fragmentat. Demana temps abans d'adoptar possibles decisions internes.

El primer secretari del PSC ha presidit aquest matí una reunió en què s'han vist cares llargues entre els membres de l'executiva. La trobada ha començat just després que ja s'hagi reunit el Secretariat. Sobre la taula, valoració dels resultats electorals i la "reflexió" sobre com explicar el projecte polític dels socialistes, tal com ja va apuntar Navarro després de comparèixer aquest diumenge al vespre.

 

Anar al contingut