Futbol

Gerard Deulofeu és la gran novetat en l'inici de la concentració espanyola de cara al Mundial

Ha començat la concentració de la selecció espanyola de futbol a Las Rozas, a Madrid, amb vista al Mundial del Brasil. Gerard Deulofeu i els altres set blaugranes convocats per Vicente del Bosque han arribat aquest dilluns a la concentració. La lesió de Jesús Navas, que fa dos mesos que no juga, pot obrir les portes a l'extrem català.

Actualitzat

Ha començat la concentració de la selecció espanyola de futbol a Las Rozas, a Madrid, amb vista al Mundial del Brasil. Gerard Deulofeu i els altres set blaugranes convocats per Vicente del Bosque han arribat aquest dilluns a la concentració. La lesió de Jesús Navas, que fa dos mesos que no juga, pot obrir les portes a l'extrem català.

Deulofeu estarà a prova una setmana i, molt probablement, tindrà minuts en l'amistós de divendres contra BolíviaDesprés, el seleccionador decidirà si se l'endú amb l'equip a Washington, on l'expedició es concentrarà abans de desplaçar-se al Brasil. El 7 de juny hi ha previst l'últim amistós, a la capital dels Estats Units i contra El Salvador.

Prèviament, el 2 de juny, el seleccionador donarà la llista definitiva de jugadors per al Mundial. Espanya debutarà contra Holanda, en una mena de reedició de la final del Mundial de Sud-àfrica del 2010. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut