Sant Joan Despí

Junqueras refreda les expectatives d'entrar al govern després la victòria d'ERC a les europees

Junqueras afirma, en una entrevista al "TN vespre", que els ciutadans "estaran satisfets" si CiU i ERC s'entenen "en allò cabdal"

RedaccióActualitzat

ERC refreda les expecatives d'entrar al govern després de la victòria de la formació a les eleccions europeesEn una entrevista al "Telenotícies Vespre", el president d'Esquerra, Oriol Junqueras. s'ha referit a l'entesa i l'objectiu comú que tenen amb el govern Mas, tot i representar models ben diferents en altres qüestions. 

"Mentre ens entenguem en allò que és cabdal, jo crec que els ciutadans de Catalunya estaran satisfets", ha argumentat Junqueras, que ha garantit que els republicans i CiU "ens entenem i ens entendrem pel bé dels ciutadans de Catalunya". El dirigent republicà ha afegit, però, que és "perfectament legítim" que les dues formacions no estiguin d'acord en tot.

La victòria d'Esquerra Republicana ha estat la primera des de la Segona República. Els republicans han guanyat més de 400.000 vots, han triplicat els resultats del 2009 i han superat Convergència i Unió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut