Futbol

Sergio González: "Em sento preparat per afrontar aquest repte"

Sergio González ha assumit formalment el càrrec com a entrenador de l'Espanyol relativitzant la seva falta d'experiència i amb una declaració d'intencions: "Em veig preparat per afrontar aquest repte, perquè tinc la confiança del club i tinc un bon equip." El tècnic riberenc, de 37 anys, té com a objectiu "fer que l'afició se senti identificada amb l'equip i tingui ganes de venir al camp".

Actualitzat

Sergio González ha assumit formalment el càrrec com a entrenador de l'Espanyol amb una declaració d'intencions: "Em veig preparat per afrontar aquest repte, perquè tinc la confiança del club i tinc un bon equip." El jove tècnic riberenc té com a objectiu "fer que l'afició se senti identificada amb l'equip i tingui ganes de venir al camp".

"Ara mateix sóc l'home més feliç del món", ha començat dient Sergio. "Hem de trobar un equilibri i oferir bon futbol perquè la gent tingui ganes de venir al camp i se senti identificada amb l'equip. Aquest és el principal objectiu", ha dit.

"El tema de l'experiència és relatiu. Mai se sap fins a quin punt pot influir. Jo em veig preparat i amb els coneixements necessaris per afrontar aquest gran repte, perquè estaré molt ben rodejat. Per ganes, feina i il·lusió no quedarà. Si la sort ens acompanya podem portar la nau a bon port." No ha volgut reflectir-se amb un estil o amb un entrenador en concret -"De tots els que he tingut n'he après coses"- però sí que ha tingut un record específic per José Antonio Camacho, l'home que li va donar l'alternativa a Primera.

Sergio ha comentat que no hi ha hagut cap problema durant les negociacions i ha afegit que s'estarà molt a sobre dels jugadors del futbol base. "No serà donar oportunitats per donar-les, però hi ha una base molt bona. Al final dependrà d'ells que ens demostrin que poden jugar a Primera, però la filosofia d'aquest club és comptar amb el planter."

Aviat pels temes concrets

El nou entrenador de l'Espanyol ha deixat en mans del director esportiu, Òscar Perarnau, la configuració final de la plantilla i el fet que les peces clau del vestidor, com Kiko Casilla, Víctor Sánchez o Sergio García, puguin quedar-se al club. "Hi haurà baixes i vindran jugadors nous, però treballarem des del club per tenir una plantilla competitiva", ha dit.

Tampoc ha volgut especificar com quedarà l'equip tècnic de l'equip amb la seva arribada i la dels seus col·laboradors, Diego Ribera i Miquel Gomila. "S'ha de veure però no venim a treure a ningú d'enlloc sinó a sumar".

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut