El president del Centre Social de Sants, Josep Maria Domingo.
El president del Centre Social de Sants, Josep Maria Domingo.
Barcelona

Els veïns de Sants es retiren de la taula que havien posat en marxa per Can Vies

El president del Centre Social de Sants ha lamentat el trencament de les negociacions entre l'Ajuntament i la Plataforma de Can Vies i ha anunciat a "El matí de Catalunya Ràdio" que es retiren de la taula que havien posat en marxa perquè les parts negociessin.

RedaccióActualitzat

El president del Centre Social de Sants, Josep Maria Domingo, ha lamentat el trencament de les negociacions entre l'Ajuntament i la Plataforma de Can Vies i ha anunciat a "El matí de Catalunya Ràdio" que es retiren de la taula que havien posat en marxa perquè les parts negociessin. "De moment ens retirem perquè no podem seguir en un punt mort. Està sobre la taula i està en un punt que nosaltres no podem incidir més", ha dit.

Domigo s'ha mostrat més optimista en declaracions a "Els matins" de TV3, veient alguna escletxa que podria ajudar a desencallar la situació. "Ara sabem que les obres s'han aturat, ja ho puc dir. El segon punt és deixar entrar a la gent i ho faran dissabte. El tercer punt és la reconstrucció. Depèn de com es faci, nosaltres parlàvem que es fes d'acord amb els serveis tècnics de l'ajuntament, aquest punt està mig contestat i el darrer que demanem que es faci fora aquesta ocupació massiva de l'espai públic".

El Centre Social de Sants-Associació de Veïns va proposar a l'ajuntament que aturés l'enderroc de Can Vies i fes "una proposta política audaç" al col·lectiu del centre autogestionat per reprendre el diàleg i acabar amb el conflicte. En un comunicat, els veïns també exigien que s'aturessin els disturbis al carrer, reobrir Can Vies, estudiar-ne la rehabilitació i reduir la presència dels Mossos d'Esquadra al barri.

Anar al contingut