Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona atura l'enderroc de Can Vies i insisteix que cal dialogar

El consistori manté la voluntat de diàleg però anuncia que protegirà el perímetre de l'immoble "per evitar riscos a les persones"

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Barcelona ha aturat l'enderroc de Can Vies per mostrar la seva "voluntat de diàleg", tot i que, segons ha dit, el col·lectiu de Can Vies ha rebutjat les seves propostes per acostar posicions. En un comunicat, el consistori ha reiterat la seva "voluntat de negociar amb els col·lectius de Can Vies per trobar una solució a la situació que viu el barri de Sants els últims dies" i "manté l'aposta per trobar una solució acordada i satisfactòria per a totes les parts", malgrat la negativa del col·lectiu a negociar amb el consistori.

En qualsevol cas, l'Ajuntament ha anunciat que protegirà el perímetre de l'immoble, situat al carrer Jocs Florals, "per evitar riscos a les persones". Un anunci que arriba poc després que el col·lectiu Can Vies hagi fet una crida a participar aquest dissabte al matí en la reconstrucció de l'immoble, que es troba parcialment derruït.

El col·lectiu de Can Vies també ha anunciat que dependrà de l'actitud que adopti l'ajuntament i la policia per deixar-los reconstruir el centre que el conflicte s'acabi o s'accentuï, encara que han emmarcat el problema "més enllà del tema de Can Vies".

L'Ajuntament ha agraït la mediació del Centre Social de Sants i la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona, que s'han retirat de la taula que havien posat en marxa perquè les parts negociessin.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut