David Villa va disputar el seu últim partit amb la samarreta de l'Atlètic a la final de la Champions contra el Reial Madrid. (Foto: EFE)
David Villa va disputar el seu últim partit amb la samarreta de l'Atlètic a la final de la Champions contra el Reial Madrid. (Foto: EFE).
Futbol

Villa s'acomiada de l'Atlètic de Madrid per marxar al New York City FC

David Villa s'ha acomiadat de l'Atlètic de Madrid a través d'un vídeo publicat al portal web del club madrileny per marxar al New York City FC dels Estats Units. L'asturià s'ha desfet en elogis per l'Atlètic i ha fet balanç de la temporada. Villa s'ha mostrat il·lusionat amb un nou projecte molt important que no podia rebutjar. El jugador ha declarat que serà de l'Atlètic tota la seva vida.

Actualitzat

David Villa s'ha acomiadat de l'Atlètic de Madrid a través d'una entrevista publicada al portal web del club per fitxar pel New York City FC de la MLS dels Estats Units. Villa valora aquest any al club madrileny com "una experiència molt positiva més enllà del terreny professional" ja que s'ha trobat amb una família molt bona que l'ha ajudat molt i l'ha fet sentir molt feliç.

L'asturià s'ha desfet en elogis al que ha estat el seu club aquesta temporada, comentant que guardarà aquest any amb un molt bon record tota la vida. Villa ha afegit que l'èxit de l'Atlètic de Madrid és la seva unitat i que la "família atlètica" ha superat totes les seves expectatives. No només ha parlat del seu futur, també ha fet referència al futur de l'Atlètic de Madrid: "Confio que els pròxims anys seran molt exitosos per a l'Atlètic de Madrid. Jo sé el que hi ha aquí dins i segur que l'èxit continuarà".

Il·lusionat amb un nou projecte

L'entrevista ha aparegut just l'endemà que la premsa anglesa l'enxampés a Manchester passant el reconeixement mèdic amb el conjunt novaiorquès, una franquícia del Manchester City, abans de concentrar-se amb la selecció espanyola. L'exatlètic s'ha mostrat il·lusionat amb aquest nou projecte que se li ha presentat, un nou repte molt important per a la seva carrera i la seva família que no podia rebutjar. Tot i marxar, Villa ha aprofitat el vídeo per donar les gràcies a tots els aficionats, gent del club, companys, tècnics, en especial al "Cholo", i directius com Enrique Manzano que desitjaven que l'asturià continués a l'Atlètic de Madrid.

"Serè de l'Atlètic de Madrid tota la vida pel que m'ha donat aquest any el club". David Villa afegeix en el seu comiat que serà un aficionat més de l'Atlètic tota la vida i parla d'un futur a prop del club: "Gaudiré ara des de la llunyania i segur que en un futur de ben a prop dels èxits d'aquest club i de les coses bones que es mereix que li passin."

Aquesta marxa de Villa tindrà conseqüencies negatives per als pressupostos del Barça. Els blaugrana deixaran d'ingressar 3,8 dels 5 milions d'euros pactats en el traspàs de Villa per l'Atlètic. Aquesta pèrdua es deu al fet que el traspàs preveia els plusos en funció de cada temporada i com que el jugador asturià només n'hi ha estat una, el F. C. Barcelona deixarà d'ingressar el que correspon a les posteriors. 

Anar al contingut