Futbol

El Barça hauria sondejat la possibilitat de jugar a la Lliga francesa si Catalunya s'independitza

Segons un reportatge de la revista "Interviú", el Barça hauria sondejat la possibilitat de jugar a la Lliga francesa en cas que Catalunya esdevingués un país independent. Aquest mateix reportatge assenyala que alguns informes del CNI atorguen al Barça un gran poder d'influència en cas que se celebrés un referèndum d'autodeterminació: el posicionament del Barça podria decantar entre un 30% i un 40% dels vots.

Actualitzat

Segons un reportatge de la revista "Interviú", el Barça hauria sondejat la possibilitat de jugar la Lliga francesa en cas que Catalunya esdevingués un país independent. Aquest mateix reportatge assenyala que alguns informes del CNI atorguen al Barça un gran poder d'influència en cas que se celebrés un referèndum d'autodeterminació: el posicionament del Barça podria decantar entre un 30% i un 40% dels vots.

D'acord amb aquesta informació, el Barça ja estaria sospesant un escenari en què Catalunya esdevingués un país. El passat mes de setembre, l'aleshores president del Barça, Sandro Rosell, ja va dir que en una Catalunya independent el Barça podria continuar jugant a la Lliga espanyola tal com ho fan, per exemple, equips d'Andorra en diferents esports.

L'equip blaugrana, però, hauria estudiat les opcions de traslladar els seus equips a les competicions franceses en cas que Catalunya esdevingués un país independent. D'acord amb la informació desvelada per "Interviú", aquesta informació l'haurien transmès els serveis d'intel·ligència francesos als seus homòlegs espanyols.

Anar al contingut