Futbol

Deulofeu i Rafinha tornen al Camp Nou per posar-se altra vegada la samarreta blaugrana

Gerard Deulofeu i Rafinha seran membres de ple dret del primer equip del Barça la temporada que ve, després de jugar cedits la campanya passada a l'Everton i al Celta, respectivament. Els dos jugadors del planter estan encantats amb la seva situació actual i ho han volgut demostrar aquest dimarts anant al Camp Nou per emprovar-se les samarretes blaugranes de la temporada 2014-15

Actualitzat

Gerard Deulofeu i Rafinha seran membres de ple dret del primer equip del Barça la temporada que ve, després de jugar cedits la temporada passada a l'Everton i al Celta, respectivament. Els dos jugadors del planter estan encantats amb la seva situació actual i ho han volgut demostrar aquest dimarts anant al Camp Nou per emprovar-se les samarretes blaugranes de la temporada 2014-15.  

En declaracions als mitjans oficials del Barça, Rafinha ha explicat: "M'he format aquí durant set anys i tornar és una il·lusió molt gran, un repte." Arriba amb les idees clares: "Espero aprendre d'aquests grans jugadors." A Luis Enrique, precisament el seu tècnic a Vigo, el definia com a "tot empenta, ho dóna tot per fer bé les coses".

Deulofeu, de la seva banda, ha confessat que: "sóc molt feliç, he trobat molt a faltar això". Alhora, ha admès que no ho tindrà fàcil per fer-se veure: "Sé que hi ha competència i crec que és bona". El de Riudarenes vol contribuir a fer del Barça altre cop un equip campió: "Sé el futbol que tinc i intentaré ajudar, vull guanyar títols i aportar el màxim."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut