Juanín García en el seu últim partit com a local al Palau. (Foto: Miguel Ruiz, www.fcbarcelona.cat)
Juanín García en el seu últim partit com a local al Palau. (Foto: Miguel Ruiz, www.fcbarcelona.cat)
Handbol

Juanín García afronta amb la màxima il·lusió el seu fitxatge pel Naturhouse La Rioja

Després de nou anys vestint la samarreta del Barça d'handbol, Juanín García ja té nou equip per a la pròxima temporada. L'extrem lleonès ha fitxat pel Naturhouse La Rioja i per tant seguirà com a mínim un any més jugant la Lliga ASOBAL. El veterà extrem lleonès s'ha mostrat il·lusionat amb la nova etapa que comença al club de Logronyo, que també disputarà la Champions.

Actualitzat

Després de nou anys vestint la samarreta del Barça d'handbol, Juanín García ja té nou equip per a la pròxima temporada. L'extrem lleonès ha fitxat pel Naturhouse La Rioja i, per tant, seguirà com a mínim un any més jugant la Lliga ASOBAL.

El veterà extrem lleonès, que aquest estiu farà 37 anys, s'ha mostrat il·lusionat amb la nova etapa que comença al club de Logronyo. "M'atreia el projecte del Naturhouse la Rioja. És un gran equip, que estarà de nou a la Champions l'any que ve, un equip seriós a nivell esportiu i de club", ha assegurat en declaracions a la pàgina web del Naturhouse. "Logronyo ha anat creixent a poc a poc, i ha fet un gran salt les dues últimes temporades, i crec que anirà a més", ha afegit.

Juanín García també ha dit que està decidit a aportar "el seu granet de sorra" i "ajudar que l'equip creixi encara més a l'Asobal i a la Champions" després de no poder acomiadar-se del Barça guanyant la Lliga de Campions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut