Pancarta de protesta a la planta de Panrico de Santa Perpètua de Mogoda.
Pancarta de protesta a la planta de Panrico de Santa Perpètua de Mogoda.
Santa Perpètua de Mogoda

Els treballadors de la planta de Panrico a Santa Perpètua de Mogoda posen fi a la vaga després de vuit mesos

En la votació, els operaris de la planta de Santa Perpètua de Mogoda, hi ha hagut 98 vots favorables a desconvocar la vaga, 45 en contra i 3 de nuls

TV3Actualitzat

Els treballadors de la planta de Panrico de Santa Perpètua de Mogoda han decidit posar fi a la vaga indefinida que fa vuit mesos que mantenen. En una votació aquest divendres, els treballadors han optat per majoria tornar a la feina a partir de dilluns vinent, dia 16.

Hi ha hagut 98 vots favorables a desconvocar la vaga, 45 en contra i tres de nuls. La votació s'ha fet després de dues hores d'assemblea, on s'han viscut alguns moments de tensió i en la qual el comitè de vaga i el comitè d'empresa han explicat que eren partidaris per majoria de la desconvocatòria.

Els operaris de la planta de Santa Perpètua es presentaran a les deu del matí a la fàbrica de Panrico, amb la intenció d'entrar a la fàbrica i reincorporar-se als seus llocs de feina.

La decisió arriba després que dijous acabés "sense cap avanç" la reunió de negociació entre el comitè d'empresa de la planta amb la companyia. El comitè proposava que, a banda dels 53 acomiadaments que l'empresa estaria disposada a reduir, se n'hi sumessin 28 més que estan afectats per l'ERO temporal.

 

Anar al contingut