Incendi a Tivissa. Foto Bombers.
Incendi a Tivissa. Foto Bombers.
Tivissa

Un incendi forestal crema en una zona de difícil accés a la serra de Tivissa

Segons els Bombers de la Generalitat, es tracta d'una zona de difícil accés, per això un helicòpter ha transportat els efectius fins a la zona de l'incendi

RedaccióActualitzat

Un incendi crema una zona forestal de la Serra de la Creu, a Tivissa, concretament a la muntanya de la Mola de Bellerils, entre Biscorns i Latoa.

Segons els Bombers de la Generalitat, es tracta d'una zona de difícil accés, per això un helicòpter ha transportat els efectius fins al lloc de l'incendi, on treballen amb eines manuals.

L'avís de foc s'ha rebut aquest diumenge a la tarda, quan faltaven cinc minuts per les sis de la tarda.

11 dotacions terrestres i set mitjans aeris dels Bombers treballen en les tasques d'extinció del foc. Els helicòpters van a repostar al pantà de Riba-roja.

Segons els Bombers, l'incendi el pot haver causat un llamp. El vent pot fer-lo revifar i aquesta, per ara, és la màxima preocupació dels bombers, sobretot si aquest augmenta.

La serra de Tivissa ja fa varies dècades que va ser totalment devastada pel foc. Però cada any pateixen aquest problema en menor mesura. De moment, no existeix la possibilitat que l'incendi pugui afectar els veïns perquè en aquesta zona viuen de manera disseminada i també és difícil que les flames s'apropin fins el poble.

Anar al contingut